Over buro bad

Met mijn jarenlange ervaring in de sanitairwereld ken ik alle ins en out van de markt

Een nieuwe badkamer begint bij BuroBad! Slimme ontwerpen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie. Een badkamer maak je zo luxe of eenvoudig als je zelf wilt. Maar wat zijn jouw specifieke mogelijkheden qua ruimte en budget? Waar begin je? Bij BuroBad.

Jij krijgt antwoord op alle vragen, en meer. Jouw wensen en voorkeuren vormen de basis van een passend ontwerp. Zo wordt de badkamer de fijnste plek in huis! Van een praktische, functionele badkamer tot een wellness in een villa. Met geavanceerde 3D techniek ervaar jij vooraf levensecht de ruimte en sfeer die de nieuwe badkamer ademt.

Waarom kiezen voor BuroBad?

Onafhankelijk

Doordat ik geen eigen merken verkoop teken ik jouw badkamer tegen elk gewenst budget. Dat is het voordeel van niet voor een sanitair winkel werken!

Ontwerp

Door jarenlang in de sanitair wereld gewerkt te hebben ben ik op de hoogte van de nieuwste trends enĀ ontwikkelingen. Ik maak daardoor voor elke ruimte een unieke tekening!

Advies

Door mijn kennis van materiaal en nieuwe ontwikkelingen kan ik jou een compleet beeld geven van de mogelijkheden. Graag een vrijblijvend gesprek? Neem eens contact met mij op!

De drijvende kracht achter BuroBad

Dagelijks ben ik bezig om droombadkamers uit te tekenen. Ik vind het geweldig wat ik mag doen omdat het zo veel voldoening geeft mensen blij te maken met de mogelijkheden van een nieuwe badkamer.

Stefan van der Donk
Badkamer specialist

Mijn wens is om tegen elk gewenst budget jouw droombadkamer op te leveren!