RUSTIC

Minimalistisch badkamer design

Rust, symmetrie & minimalistisch

In dit ontwerp is gekozen voor symmetrie, waar ik zelf nogal een voorstander van ben. Heb jij ook vaak dat jij het niet in de gaten hebt als je in een ruimte komt, hoe het kan dat het ruimtelijk is. Wanneer de ruimte goed wordt bekeken is een van de oorzaken. Symmetrie geeft rust aan de ruimte.

In deze badkamer zijn de simpele gootstenen (die veel mensen in de garage hebben hangen) gebruikt als wastafel. Hiermee wordt een eigenwijze en industriële stijl gecreëerd. Ik zeg: "Doe eens gek en zet het bad in het midden van de ruimte!"

Doe eens gek!

Sparringsvraag: hoe kunnen wij ervoor zorgen dat in de de beperkte ruimte toch een badpast? Op deze manier raakte in met deze badkamereigenaren in gesprek. Na een aantal schetsen was het idee compleet en gingen wij het echt doen! De badkamer in het midden van de ruimte om meer rust te creëren.

Te gekke gootstenen

Om echt een beetje out of the box te denken hebben wij samen gootstenen gebruikt die iedereen wel kent. De hele look en feel in de badkamer is gebaseerd op eigenwijsheid, tegen de stroom in. Dit is mooie complete badkamer die voor een klein budget te realiseren is.

Gratis advies inwinnen?