Eigentijds badkamer ontwerp

new classic

Wanneer er geen beperkingen zijn!

BuroBad is er voor groot en klein en voor elk budget. Van deze klant was alles mogelijk en is er geen rekening gehouden naar het budget. Er is gebruik gemaakt van de mooiste materialen en merken om dit resultaat op te kunnen leveren!

Op de vloer zijn mooie visgraat tegels van 7x30 gekaderd met een donkerde bies en recht sluitend tegen de muur met dezelfde kleur als de visgraat. Dit ceramisch parket in niet te onderscheiden van echt hout.

De wand

Het glas mozaïek met bloemenmotief aan de achterzijde, en op het plateau van het vrijstaande bad. In de kleuren die matche met de vloer. De andere wanden zijn voorzien van een kelite tegel van 100x300 met een bianco carrara look, omdat de kerlite platen groot zijn heb je minimale voegen en dus weinig onderhoud.

Sfeer impressie

In deze badkamer is gekozen voor losse lampen in plaats van spots om meer sfeer te creëren in de kamer. De douche is voorzien van indirecte verlichting die vanuit het plafond uitstraalt op de wand zodat het 's morgens heerlijk wakker worden is onder de douche.

Meer weten over badkamer ontwerp?

Neem dan contact met mij op!