Badkamerontwerp

minimalistic wood

Minimalistisch design

In overleg met deze klanten hebben wij voor een minimalistisch design gekozen. De ruimte is qua oppervlakte niet al te groot dus is symmetrie belangrijk voor deze badkamer.

Nu wordt de complete badkamer uitgewerkt en worden de keuzes toegelicht. 

Een mooie open ruimte

Doordat de ruimte in oppervlakte niet groot is hebben we ervoor gekomen om veel materialen en vormen terug te laten komen. Het minimalistische in de ruimte zorgt ervoor dat het geheel optisch groter lijkt .

Het terug laten komen van

Zoals is besproken laten wij de materialen en vormen terug komen in het design. De natuurstenen in combinatie met de houten elementen komen overal in terug. Het natuursteen hebben wij terug laten komen op de muren en in afscheidingen. Het hout komt terug in alle meubels in de badkamer.

Oude situatie

De oude situatie van de badkamer wordt hieronder beschreven. Er zijn foto's genomen vanuit elke hoek om een compleet beeld te geven.

Laat in de reacties weten wat jij vindt van de before en after. Ik ben heel benieuwd wat jullie mening is!

Licht inval

Het mooie aan de oude badkamer is de licht inval. Dat hebben we gebruikt in het nieuwe design. Zo is te zien dat we de badkamer in de lengte van de ruimte hebben ingedeeld zodat overal in de ruimte het licht mooi valt.

Tegels tegen de muur

In de oude badkamer waren er tegels tegen de muur geplaatst. Ik vind dit een mooie manier om je badkamer een mooie uitstraling te geven. Deze eigenschappen hebben we door getrokken naar het nieuwe ontwerp! Wij vinden het prachtig geworden, wat vinden jullie ervan?

Meer weten wat ik jou kan betekenen?