Een modern badkamer ontwerp

Industrial

Oud vs. Nieuw

Samen met deze klant is de oude situatie compleet in beeld gebracht. Dit is het vertrekpunt geweest voor het nieuwe ontwerp van de badkamer. De goede punten zijn mee genomen en de mindere punten zijn verbetert.

Hieronder vindt u een mooie foto collage van de het proces dat wij samen hebben doorlopen. Allereerst wordt de oude situatie compleet in beeld gebracht, vervolgens laat ik door middel van een grafische tekening de mogelijkheden zien van deze nieuwe badkamer.

De oude situatie

Eerst een goed gesprek en de wensen op tafel! Dat vind ik altijd het belangrijkste aan een badkamer ontwerp. In mijn ontwerpen vind ik het belangrijk dat ruimte goed wordt benut en bekijk ik het geheel eerst praktisch. Het vervolg bestaat uit de wens van jou als klant implementeren.

Niet meer van deze tijd

Het is een tijd geleden dat deze badkamer is aangepakt en het wordt nu tijd dat deze een complete restyling krijgt! Daar heeft Buro Bad voor gezorgd en het resultaat mag er wezen. Bekijk de nieuwe badkamer door verder te scrollen.

Om door een ringetje te halen!

Stoer en robuust

Om die stoere uitstraling te realiseren wordt vaak gebruik gemaakt van grove materialen. Dat is te zien doordat de tegels van de vloer op de muur zijn door getrokken. Daarnaast zorgt deze keuze voor rust omdat er eenheid in de ruimte ontstaat.

Luxe kan niet ontbreken

De ingebouwde infrarood douche is wel een mooi detail in deze badkamer. Want het brengt ten slotte de wellness naar jouw huis! Verder heeft deze badkamer van zichzelf al veel licht inval en dat zorgt ervoor dat het geheel nog ruimtelijker oogt!

Mag ik jou helpen bij het ontwerpen van jouw industriƫle badkamer